Ochrana osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Soukromé údaje uživatelů našich stránek jsou pro nás velmi důležité a
přísně dbáme na jejich ochranu. Návštěvnící stránek berou na vědomí a
souhlasí s postupy ochrany dat s osobními údaji na webu
https://vibratory.org (dále jen “stránky”).

TYPY SHROMÁŽĎOVANÝCH DAT

Mezi údaje shromážděné těmito stránkami nebo třetími stranami, na které
tyto stránky odkazují, jsou coocies údaje. Osobní údaje cookies jsou
shromažďovány automaticky při používání těchto stránek nebo třetími
stranami, na které stránky odkazují.

Jakékoli použití cookies, případně jiných nástrojů pro sledování v rámci
stránek nebo služeb třetích stran, mají za cíl identifikovat preference
uživatele a nabídnout mu webový obsah, který požaduje.
Uživatelé stránek vibratory.org přebírájí odpovědnost za své osobní údaje
předané třetím stranám (eshopům) na které stránky odkazují.

BEZPEČNOST ZPRACOVÁNÍ DAT

Držitel osobních údajů uživatelů přijal veškerá nezbytná bezpečnostní
opatření, aby zabránil úniku a zveřejnění osobních údajů. Majitel
stránek shromažďující osobní údaje je zodpovědný za veškeré jejich
zpracování, to i v případě využití externích stran a zaměstnanců.

Tok osobních dat směrem k majiteli stránek zabezpečuje SSL certifikát,
který umožňuje důvěryhodný a šifrovaný přístup k této stránce

TŘETÍ STRANY

Stránky https://vibratory.org se podílí na affiliate programech
ověřených internetových obchodů ruzovyslon.cz, sexshop.cz, sexshopp.cz, zerex.cz, erexan.eu, erex24.cz, erectan.cz, ejoytablety.cz, pilulka.cz.
Affiliate program za tímto účelem shromažďuje pouze osobní data cookies.
Stránky vibratory.org jsou za konverzního návštěvníkaodměněny provizí.
Její výše stanovují obecné podmínky programu.

ZÁKON

Toto prohlášení byle sestaveno zcela v souladu se zákonem č. 101/2000
Sb. o ochraně osobních údajů a o změně dalších zákonů. Dozor nad
ochranou osobních údajů vykonává Úřad na ochranu osobních údajů.

Majitel stránek je registrovaném ve veřejném registru úřadu, a volně dohledatelný na https://forms.uoou.cz/address.aspx?id=190107

VLASTNÍK ÚDAJŮ

www.vibratory.org
Zdeněk Přibyla, ič 04027574
Letecká 38, Ostrava 70030