Vibratory.org Články Nemám orgasmus: 4 tipy na nejlepší vibrátory na dosažení orgasmu

Nemám orgasmus: 4 tipy na nejlepší vibrátory na dosažení orgasmu 2024

aktualizováno březen 2024
nemam-orgasmus-4-tipy-nejlepsi-vibratory-dosazeni-orgasmu.jpg
Ženský orgasmus je jedna z nejkomplikovanějších záhad, kterou řeší lékaři, sexuologové i psychologové. Pravdou je, že zasahuje do všech těchto oborů. Problém s nedosažením orgasmu může být způsoben jak ze zdravotních tak z psychických důvodů. Existují však postupky jak si dopřát silný orgasmus. Nejefektivnějším řešením je vyzkoušet dosažení orgasmu pomocí erotické pomůcky. Vibrátory na orgasmus jsou asi nejlepší řešení. Ze začátku si hrejte sama, bez partnera. Ve chvíli, kdy budete mít doma klid, se nechte pořádně protáhnout od vibrátoru. Pojďme si problematiku orgasmů a uspokojení pomocí sexuálních pomůcek probrat detailněji.

TOP 2024

Nelepší vibrační masážní hlavice na orgasmus
Power AkuWand II masážní
BestSeller
Ohebná vibrační hlavice ze silikonu, silné vibrace. Vhodné pro masáž celého těla. Integrovaná baterie - dobíjení přes USB. 100% jistý damský orgasmus. Možnost použít nástavec pro muže.
 doprava zdarma
Je trochu těžší než starší model.
Power AkuWand II masážní video recenze
Jistý orgasmus za pár minut i pro ženy s problematickým uspokojením. Partneři se mohou vzájemně masírovat. TOP produkt mezi vibračními hlavicemi.
Nejlepší samopřirážecí pulzátor na bod G a klitoris
Stronic Drei pulzátor
Top Produkt
Sám přiráží!!! 10 pulsních programů – zážitek jako s opravdovým penisem. Povrch z prémiového silikonu. Velmi tichý. Designová značka FunFactory.
 doprava zdarma
Větší hmotnost. Vyšší cena.
Stronic Drei pulzátor video recenze
Nejlepší vibrátor široko daleko. Autoři doporučují. Tzv. "hands-free" režim - sám přiráží!!! Ruce si složte za hlavu a nechte se ojet.
Multifunkční vibrátor s dráždidlem na klitoris, rotuje a připráží
DeLuxe multi-funkční
multi-funkční
Přiráží a rotuje ve 3. stupních vibrace a 9 pulsních programů. Vibrační dráždidlo na klitoris (rozkoš v dírce i na klitorisu). Spolehlivý průvodce k orgasmu.
 doprava zdarma
Nic moc vzhled.
DeLuxe multi-funkční video recenze
Nevypadá jako Romeo, ale uspokojí vás rychle a kvalitně. Vhodný na masáž těla a do vaginy. Super přirážení a rotace.
Nejprodávanější levné a výkonné dráždidlo na klitoris
Funny Orange
BestSeller
Vyměnitelné silikonové násady. Silné vibrace. Skladný, vhodný pro cestování. Skvělá masáž klitorisu. 100% jistý orgasmus!
Nelze regulovat vibrace. Nádstavce někdy sklouznou.
Funny Orange video recenze
Skvělá masáž klitorisu. Za trošku úsilí dostanete krásný orgasmus. Velmi nízká cena. Super do kabelky.
Autor recenze:
Eva Krause,
Poslední úpravy:
březen 2024

Důvody proč nedosáhnu orgasmu

Rozeznáváme základní tři druhy orgasmů. Klitoridální, vaginální, anální a někdy se uvadí i orgasmus z dráždění prsou a stehen. Tomu se věnovat nebudeme. Většina žen dosahuje pouze klitoridálního orgasmu a ostatní nezažije nikdy v životě. Důvodem nedosažení vaginálního orgasmu je zřejmě nastavení jejího těla pro přijímání prožitků a vzrušení. Je třeba se s tím smířit. Nicméně například análního orgasmu většina žen nedosáhne proto, že anální sex nikdy nevyzkouší. Celkem dobrá taktika je lízání análku. Ženy se při něm v záchvatu slasti velmi blíží stavu orgasmu.

Problém je když ženy nedokážou dosáhnout ani klitoridálního orgasmu. Odhadem je to asi 5% žen, které nikdy nedokázaly dosáhnout orgasmu. A to dokonce ani vlastní mastrubací.

Důvody proč ženy nemají orgasmus:

  • Není to možné ze zdravotních důvodů. Ženské tělo jednoduše odmítá dostatečné uvolnění a projevy orgasmu. Z lékařského hlediska se toto dá lečit jen velmi těžko. A pokud sexuolog určí příčinu problému právě tento, pak je třeba se smířit s tím, že nikdy orgasmus nezažijete. Ale pokud si myslíte, že spadáte do této kategorie, ještě nezoufejte. Pravděpodobně máte ještě jiný problém, který už řešit lze.

  • Psychické důvodu. Jste špatně psychicky nastavená. Žijete například ve velkém stresu. Nejčastěji jsou důvodem stresu pracovní povinnosti v zaměstnání. Pokud jste jimi zahlcena více 8 a více hodin denně, pak je máte v hlavě silně uloženy a jen těžko se dokážete maximálně uvolnit. Dalším problémy způsobující nedosažení orgasmu je partner. Pokud se hodně hádáte, nemluvíte spolu, netrávíte spolu aspoň trochu volného času, je to velký problém. A samozřejmě peníze. Ty jsou dnes symbolem pro přežití vás i vašich dětí. Pokud se mozek musí zabývat nedostatek peněz, tedy potenciálně nedostatkem potravin, bydlení, bezepečí apod., tak se nemůže jen tak naladit na ženský orgasmus.

  • Neprovádění mastrubace. Obecně se říká, že mastrubují hlavně muži, ale síly jsou vyrovnané. Hodně žen sama mastrubuje. Právě při mastrubaci můžete snadno dosáhnout orgasmu. Možná ne hned, ale je třeba poznávat sama sebe. Dotýkat se na příjmených místech a dráždit je. Některé ženy jsou vychované k tomu, že mastrubace je sprosté slovo a neprovozují ji. Bohužel. Nedokážou odhodit strach a začít si mačkat klitoris a zkoušet co se jim líbí a co je vzrušuje. Mastrubace na klitorisu je ta nejjednodušší cesta k dosažení orgasmu.

  • Dalším důvodem je uzavřenost ženy při sexu s partnerem. Je pouze chybou žen, že nedosahují orgasmu při parnterském sexu. Kdyby chtěly, znaly své tělo, tak partnerovi otevřeně mohou říct, jak to má dělat. Bohužel většina žen se to stydí říci a muže nenavede. Přitom by stačilo tak málo. Stačilo by, kdyby nechaly parntera přirážet do vagíny nebo jí lízat a samy si přitom laskaly klitoris. Tímto způsobem dosáhnou orgasmu všechny zdravé ženy. Orálním sexem je muž schopen ženu uspokojit, ale ona mu musí dávat najevo, jak si vede a co má změnit.

dosazeni orgasmu

Vyvrcholení orgasmu může dosáhnout téměř každá žena. Je třeba najít vhodou cestu k dosažení. K nalezení způsobu k vyvrcholení je velkým pomocníkem právě vibrátor. Nestyďte se jej pořídit a užit si pořádné vymetení vaší dírky.

Jak dosáhnout orgasmu s vibrátorem

Bavili jsme se, že dosáhnout klitoridálního orgasmu můžeme vlastí mastrubací nebo orálním sexem od partnera. Třetí možností je využít služeb erotických pomůcek. Z nich jsou nejlepší vibrátory. Ty mají v sobě motorek, takže kromě dráždění zasunováním – tlakem, dráždíme také vibracemi – mikromasáž.

2 velké výhody vibrátorů:

  • můžete vybrat, které partie chcete dráždit. Vibrátory jsou buď univerzální na víceméně všechny dráždící místa na těle nebo jsou zaměřeny jen na něco. Vy si můžete zvolit, který vám bude více sedět a jakého orgasmu chcete dosáhnout.
  • vydrží více než jakýkoli chlap. Nejhorší vibrátor, který jsme testovali, vydržel jen 45 minut. I to je déle, než kterýkoli chlap světa. Obvykle vydrží naplno vibrovat pět až šest hodin. Každá žena, která z zdravotního hlediska není omezená mít orgasmus, ho s vibrátorem dosáhnout musí.

Pokud si pořídíte vibrátor na klitoris, tak šance na klitoridální orgasmus je téměř 100%. Stačí si s ním párkrát pohrát, zjistit, jak vás nejlépe stimuluje a orgasmus se dostaví. Dnešní masážní vibrátory jsou přímo uzpůsobeny, aby vyvolávaly silné opakované orgasmy. Jsou lepší než vaše ruce při mastrubaci.

Jestliže zvolíte klasický zasunovací vibrátor do vagíny, pravděpodobnost, že dosáhnete vaginálního orgasmu je daleko vyšší, než při sexu s mužem. Vibrátor totitž vydrží daleko déle než chlap. Niže budeme dokonce uvádět silné vibrátory, které příráží zcela samy, bez držení. Takže se jen volně natáhněte a nechte jej dělat svou práci.

orgasmus s power akuwand

Power AkuWand je jeden z nejsilnějších vibrátorů, kdy ženy v 98% případů dosáhnou orgasmu za pár minut. Masiruje klitoris a přivodí vám klitoridální orgasmus.

4x recenze na nejlepší vibrátor k dosažení orgasmu

Dosažení orgasmu s vibrátorem je popravdě daleko jednodušší než dosáhnout orgasmu s mužem. Možná již domá nějaký robertek máte. Třeba si říkáte, že nemám orgasmus ani s vibrátorem. Ano, některé ženy nedosahuji orgasmu ani s vibrátorem, ale těch je sakra málo. A důvody jsou vesměs zdravotní. Pokud je váš důvod nedosažení orgasmu jiný (psychický, partner je v posteli lempl, v práci je to na prd, apod.), tak kvalitní vibrátor vám pomůže. Vybrali jsem dva klasické zasunovací a dva masážní. Vždy zástupce luxusního vibrátoru a zástupce levného vibrátoru. Zde jsou naši čtyři favoriti, nejlepší vibrátory na dosažení orgasmu.

Stronic Drei samopřírážecí

Stronic Drei pulzátor
Revoluční vibrátor, který vlastně není vibrátor, ale je to pulzátor. Nemá klasické vibrace. Má pulzy, tedy přednastavenou kombinaci vibrácí. Do toho ale přiráží. Pohybuje se dopředu a dozadu, sílu přirážení můžete nastavit. Nejlepší vibrátor pro vaginální orgasmus. Pokud se vám to nepodaří s tímhle robertkem, tak s žádným. Přiráží zcela sám, takže jej nemusíte při uspokojování držet v ruce. Prostě je zasunute a pak si uvolněně dáte ruce za hlavu. Všechno odpíchá za vás.

Má funkční prohnutý tvar s povrchovými výstupky, tzv. hřebeny. V rozšířené spodní části, jsou na každé straně dva výstupky. Jeden na dráždění klitorisu, druhý na dráždění hráze a prdelky. Pravděpodobnost dosažení vaginálního orgasmu (nebo mokrý orgasmus) je vysoká. Vydrží vás silně píchat dlouho, co žádný chlap nevydrží. Navíc s pulzy a dráždidly na povrchu. Rozhodně vyzkoušejte.

Power AkuWand masážní

Power AkuWand II masážní
Typický masážní vibrátor na klitoris. Vypadá jako tlustá magická hůlka. Dlouhé držadlo na kterém je umístěn pohyblivý kloub s velkou vibrujicí hlavicí. Hlavice vibruje opravdu velmi silně. Zřejmě nejsilnější vibrace ze vibrátorů, na které jsme psali recenze. Motor je umístěn v těle-držadle, ale plast skvěle přenáší vibrace, takže na hlavici jsou stejně silné. Vibrační hlavice je pokryta jemným antialergickým silikonem. Průměr hlavy je 6,5 cm. Takže je skutečně pouze na vnější masáž klitorisu (na 100% jistý orgasmus), ale i na dráždění erotgenních zón (bradavky, okolí zadečku, stehna). Do vaginy jej však nestrčíte.

Jde skvěle využít v páru, když ležíte na zádech, masírujete klitoris a partner přiráží do vaginy (a ještě kdyby jste si něco strčila do zadečku, to by byla divoká jízda). Při této poloze přijde orgasmus rychle, za pár minut.

DeLuxe rotační přírážecí

DeLuxe multi-funkční
Poslední z našich tipů, má zvláštní, robotický vzhled. Ale orgasmus dosáhnete je opět na jistotu. Je multi-funkční. Umí samozřejmě vibrace a má několik pulsačních programů. Dále umí přirážet – nahoru a dolů, a přitom špička kolem žaludu rotuje. Jako bonus je zde důmyslné rotační dráždidlo na klitoris. Je to vlastně výstupek s dvěmi tykadélky, která se otáčí. Pokud dopřejete vaší dírce všechny tyto funkce naráz, dosáhnete rychlého orgasmu. Zasunovací části jsou z toho nejkvalitnějšího měkkého gelu.

Vibrace jsou středně silné. Vše se odehrává hlavně díky rotačnímu žaludu a dráždidlu. Nevýhodou je hlavně docela vysoká cena a zvláštní design. Výhodou je jistý klitoridální orgasmus a možnost dosažení vaginálního orgasmu. Navíc si jej můžete zasunout i do zadečku a užít si anální hrátky.

Funny Orange na klitoris

Funny Orange
Nejmenší a nejlevnější masážní vibrátor na klitoris, o které bude v tomto článku řeč. Je dlouhý pouze 9,5 cm a přesto patří k nejvýkonnějším vibrátorům. Klitoridální orgasmus ve vás vyvolá velmi snadno. Horní část tvoří tři ocelové kuličky které při zapnutí vibrátorku vibrují. Na ně patří i jedna ze silikonových čepiček. Dráždící násady – čepičky mají různé výstupky.

Průměr je pohých 2,4 ale pro masáž klitorisu to bohatě stačí. Je pevný, neohýbá se. To má výhodu, že můžete na klitoris pořádně přitlačit. Vibrace jsou jako u jiných plastových vibrátorů velmi silné. Dobře se přenáší do špičky. Nevýhodou je jen jeden stupeň vibrace. Sílu nelze nastavovat. Jestli nechcete utratit moc peněz a toužíte po dosažení klitoridálního orgasmu, tak toto je váš robertek.

Závěrem k orgasmům

Pokud nedokáže žena dosáhnout orgasmu, málokdy na to má vliv partner. Je to právě žena, která by si měla umět o orgasmus říci. Ale hlavně sama musí vědět, co jí dělá dobře a jak se uspokojí. Dle toho zvolí optimální metodu.

Erotické pomůcky rozhodně pomůžou při problémech s orgasmem. Pouze 1-2% žen nedokážou dosáhnout orgasmu ze zdravotních důvodu. Zbytek může. A s vibrátory to je jednodušší než si myslíte. Zde uvedené sexuální hračky jsou asi ty nejlepší na dosažení klitoridálního orgasmu. Než se pustíte do společných hrátek, pěkně si erotickou hračku vyzkoušejte nejdříve sama. Jakmile budete mít v dosažení orgasmu jistotu, připojte do vašeho uspokojení i partnera.