Vibratory.org Články 7 rad jak na anální sex

7 rad jak na anální sex

aktualizováno březen 2024
7-rad-jak-na-analni-sex.jpg
Pokud jste anální začátečník, čtěte rychle dál. Ale i vy, kteří již máte zadek pořádně natržený, určitě se dozvíte něco nového. Análek je v naší společnosti bohužel stále tabu, o kterém se raději nemluví. Ve starověku byl anální styk běžný, hlavně ve vyšších vrstvách. Aristokracie se chlubila tím, kdo ojel více mladých mužů. Byla to věc prestiže. Ještě dříve, v době kménových válek, bylo ošukání zadnice velitele poražené strany pravidlem. Doba sexuálního temna, středověk, byl výsadou chlípných církevních hodnostářů. V dnešní době se již pomalu trhají ledy a lidé si užívají intenzivního análního vzrušení.
Autor recenze:
Lenka D,
Poslední úpravy:
březen 2024

Na rozšíření sexuální praktiky šukání do zadečku mají svůj lví podíl také sexuální pomůcky. Ženy mají možnost si tak vyzkoušet samy zasunout anální vibrátor do zadku a roztáhnout svou anální dírku. Jsou pak méně vystresované při análním styku se svým partnerem. Naopak pánové, pokud jim žena nechce lízat prdelku nebo strkat prst zadku, pořídí si hračku (třeba nějaký rimming bVibe lízací kolík) a občas si krásně vyhoní s vibrujícím análním kolíkem v zadnici.

Proč máme rádi anální sex

O análku se lidé mezi sebou moc nebaví. Hlavní důvod je ten, že většina ho nikdy nevyzkoušela. Výzkumy ukazují, že je třetina žen má s análním sexem nějaké zkušenosti. Z této třetiny jej polovina miluje a polovina nesnáší. Takže lidí, kteří anál skutečně provozují je kolem 20% (počítaje v to lesbičky a gaye). Čím to, že je tato sexuální praktika tak tajemná? Proč se o ní nemluví? Je totiž považována za nečistou. Nehygienickou. Provozují ji jen gayové a další podobné názory uslyšíte.

Je však pravdou, že anální sex je velice příjemná záležitost a pokud jsou oba partneři rozumní, užívají si to a často nebo občas se k píchaní do zadečku vrací. Muž musí ženu pořádně roztáhnout. Svěrače zadnice se uvolňují déle než téměř hned vlhká nadržená vagína. Je třeba pořádnou předehru a pak se jde na věc. Kolem zadku jsou četná nervová zakončení. Staří jogíni říkají, že prdel je nejsilnější sval v těl. Sval, který je doslova protkán nervy, které cítí bolest i slast. Anální sliznice je nejcitlivější ze všech lidských sliznic. Znáte to, jak se nejrychleji opít z jednoho panáku? Udělejte svíčku a vylejte si jej shora na zadek. Za pár minut jste opilí jak zákon káže. Zadeček je citlivka, která vnímá vše.

analni sex

Análek je velmi citlivá partie lidského těla. Četná nervová zakončení jej přímo předurčují pro sexuální dráždění. Naučte se navzájem stimulovat zadeček a váš sex bude přímo božský. Lízání, prstění, strkání erotických pomůcek a klasický průnik penisem. Nenechte si tuto velkou slast ujít.

Muži i ženy prožívají anální sex trochu jinak. Pro ženy je to silně intimní záležitost, kterou zpravidla dělají jen s milovaným partnerem. Pro muže je to vrcholné pomyslné vítězství nad ženou. Pokud jsou však oni, do kterých je zasunováno (nejen gayové, každý chlap má rád, když je v něm zasunutý pořádný vibrátor), mají to rádi tvrdě a nevadí když to trochu bolí. Pojďme se na potřeby obou podívat detailněji.

Ženský anální sex

Mezi ženami to vypadá, že existují pouze dvě skupiny. Ta první jej miluje, provozuje a případně i propaguje. Nechá se píchat do zadku, protože to zkrátka mají rády a chtějí to. Pak je tu druhá skupina žen. Ty jej zavrhují, pomlouvají a nechtějí dělat. A jestliže k němu svolí, tak jedině kvůli partnerovi, který o něj škemrá. Zdá se, že nic mezi těmito dvěma skupinami není.

Jaké jsou proti, které ženy vytahují do boje proti sexu do zadečku? Většinou reagují, že je to nehygienické, bolestivé, proti přírodě, přenáší se nemoci apod.

A naopak, jak prožívají styk do zadku ženy, které jej pravidelně provozují?

  • Milují ho. Je vědecky prokázáno, že anální sex přináší jiné a většinou silnější uspokojení, než klasický vaginální sex. Ženám, kterým se sex do prdelky nelíbil, dělaly něco špatně (nebo jejich partneři).
  • Kolem konečníku je nejvíce nervových zakončení v lidském těle a je nesmírně citlivý. Jeho drážděním dochází k jiným pocitům než dráždění vagíny. Je to jako by vás někdo příjemně šimral uvnitř žaludku.
  • Často ženy dosáhnou análního orgasmu pouhým drážděním análního otvoru. Pokud je navíc spojeno s drážděním klitorisu, nic silnějšího jste dámy ve svém životě nezažily.
  • A úplně nejlepší je, když vám muž ze zadu líže zadek a prsty projíždí klitoris a vagínu. Pak to není orgasmus, ale doslova výbuchy. Vaše kundička se změní na sopku a z nitra se řine láva rozlevající se všude po posteli.
  • Pro ženy má anální sex navíc ještě intimní význam. Je to pro ně hodně důvěrná věc a mají radost z toho, že se svému partneru takto otevřely (čehož by si pánové měli náležitě vážit).

    Pánský anální sex

    Ten je postaven na dvou rovinách. Jednak pánové pořádně vybrousí svou partnerku do zadnice, a jednak si to mohou nechat udělat od ní prstem či vibrátorem.

    pansky analni sex

    Většina mužů by rádo, kdy je jejich partnerka pořádně protáhla vibrátorem. Tzv. strap-on technika připínacího vibratoru (či připínací dildo).
    • Pokud jsou pánové v roli píchače, tak většinou berou análek velmi vážně. Je to takové obřadnější. Dávají ženě větší prostor se uvolnit a trpělivě ji prdelku rozdělávají. Dobře totiž vědí, že když by šli hned na věc, příště už žádný zadeček nebude. Muže láká představa úzké štěrbinky, která je bude svírat. I riziko, že se mohou trošku ušpinit. Představa pomalého zasouvání penisu do zadečku je častým snem mnoha mužů. Vědci se snažili prokázat, zda za láskou k análnímu sexu nejsou skryté homosexuální sklony, či pudová náklonost ke svému pohlaví. To se ale neprokázalo. Podvědomě to má pro muže význam pokoření partnerky. Ale v dobrém slova smyslu. Ve smyslu „jsi jen moje, můžu si s tebou dělat co chci“.

    • Druhá rovina pánského anální sexu je v roli přijímače. Pánové mají mají samozřejemě také rádi, když mají něco tvrdšího nacpané v zadnici. Mohou aspoň trochu zažívat podobné pocity. Ovšem anální orgasmus v podstatě nedosáhnou. Maximálně se vzruší tak, že se klasicky vystříkají. Nicméně i stříkající orgasmus je bouřlivý, když máte nacpaný zadek. Ideální je, když vás partnerka líže do konečníku a zároveň honí ptáčka jarabáčka. Jazyk je třeba zarážet co nejhlouběji. Ale příjemné je i zasouvání prstem či použití vhodného análního vibrátoru. Například nějaký připínací vibrátor pro ženu nebo menší vibrátorek do zadečku. Výstřiky jsou potom takové trhané a v rozkroku jakoby buší kladivo. Mnohem intenzivnější než klasický orgasmus.

    7 jednoduchých kroků pro bezpečný anální sex

    Obavy z análního sexu jsou v podstatě neoprávněné, když se budete držet několika důležitých rad a jednoduchých pravidel. Smyslem přeci je si užít a docílit maximální bezpečnosti. Jde zéjmena o pořádné roztažení prdelky, bezbolestný průnik a držet řádnou hygienu před i po análním styku. Zadek je velmi citlivý na dráždění a může se pro vás v budoucnu stát cenným zdroje sexuálního vzrušení. Při dodržení všech níže uvedených rad vás váš zadeček odmění silnou extází, krásnými pocity uvolnění a třeba i zcela novým orgasmem. Pojďme si projít nejdůležitější pravidla análku bod po bodu.

    1. První anální sex

    Většina činností, které člověk zkouší na poprvé mu nejde. Nejinak je tomu i při prvním análním sexu. Pokud jej máte teprve před sebou, pročtěte si další body velmi pečlivě. První análek je ještě obtížnější, než první sexuální styk, který jste měli jako panny či panicové. A podobným způsobem jak první sex budete prožívat i první análek. Pokud bude příjemný, nikdy na ten první sex do análku nezapomenete. A nezapomente bohužel, ani když bude nepříjemný a bolestivý. V horším případě už jej nezkusíte nikdy.

    Kolik lidí provozuje análek

    Víte že, anální sex provozuje jen 30% sexuálně aktivních párů. Častěji si análku užijete s milenkou či milencem. Muži chtějí anální styk 2x více než ženy.

    Důrazně doporučujeme, provádět první anální sex pouze s vaším dlouhodobějším partnerem (partnerkou). S někým, s kým máte nejen fyzický vztah. Někoho, koho máte rádi. Celý proces toho „poprvé“ je pak jednodušší a většinou skončí úspěchem. Při sexu na jednu noc análek raději vynechejte. Ještě důležitější je dobrovolnost. Váš sexuální partner musí dobrovolně souhlasit. Pokud jej k tomu přinutíte neustálým škemráním či nějakým vydíráním, nebude to stát za nic.

    2. Jak se připravit na anální sex

    V podstatě můžeme rozlišit tři druhy přípravy: psychická, hygienická a fyzická. Fyzické přípravě se budeme věnovat následujícím. Týká se totiž hlavně správné předehry, která vede k uvolnění svěrače.

    • Psychická příprava spočívá hlavně v uklidnění, mluvení a přesvědčení sama sebe, že jsme na anální sex dobře připraveni. Zvláště pro ženy je to hlavně ze začátku velmi důležité. Před samotným aktem si klidně popovídejte s partnerem, co budete přesně dělat, jaká bude předehra. Zda použijete nějaké anální erotické pomůcky či pouze lubrikační gel. Zda si budete análky roztahovat prstem, jazykem či sexuální hračkou. Čím více budete mít celou akci naplánovanou, tím budete klidnější. Také záleží na zkušenostech obou. Ten více zkušený z parnterů by měl být vůdčí a svou druhou polovičku povzbuzovat a podpořit dobrým slovem. Měl by režírovat celý proces.

    • Hygienická příprava spočívá v důkladném umytí vašeho zadečku. I pokud se bude píchat pouze do zadečku ženy, určitě si prdel pořádně umyjte oba dva. Nikdy nevíte, kdy muže popadne chuť mít prst nebo jazyk partnerky v zadku. Anální sex probíhá pouze v konečníku, tedy jen několik cm hluboko. Není třeba provádět nějaké nepříjemné klistýry, jak se často uvadí. Stolice se drží v tlustém střevě. Do konečníku se dostane až při vylučování (při návštěvě wc), a pouze jím projde. Proto stačí vyčistit těch pár cm uvnitř. Použijte mýdlo, ideálně prstem zašťárejte hlouběji uvnitř, ať očístíte citlivé stěny konečníku. Kolem díry se taktéž důkladně namydlete. Mýdlo a teplá vodá odstraňuje bakterie ven z díry. Pokud skutečně chcete provést anální klistýr konečníku, udělejte to. Klistýr je takový trychtýř s hadičkou. Ta se strčí do zadečku a do trychtýře se lije teplá voda. Tu následně zadek vyloučí proudem ven. Při tom se čistí stěny konečníku.

    Muži mají zadek obvykle dosti zarostlý chlupy. Z estetického hlediska doporučuji oholit. Je to sice docela obtížné a zdlouhavé, ale partnerky to ocení, že se nemusí jazykem prodírat houštím, než dorazí k anální dírce.

    3. Jaká je nejlepší předehra pro anální sex

    Předehry jsou individuální záležitost. Každá žena (když počítame že muži předehry v podstatě nepotřebují) má ráda jinak dlouho. Před samotnou anální penetrací (průnikem) počítejte předehru dvakrát tak dlouhou, než ta nejdelší klasická, kterou jste měli. Anální svěrač je jeden z nejsilnějších svalů lidského těla a trvá docela dlouho než dojde k jeho uvolnění. Následující řádky se týkají jak mužu, tak žen, záleží kdo z nich si nechá opíchat zadeček (jeden či oba?).

    analni sex lizani

    Jakmile se přesunete na genitálie, začněte ženě líbat a lízat zadeček, přitom ji pomalu prsty vnikněte do vagíny. Tato je metoda roztažení a uvolnění je zaručená. Velmi často přitom žena dosáhne orgasmu. To samé mohou udělat ženy muži. Lízat mu anální otvor a rukou přitom honit jeho penis. Vyvrcholení se dostaví doslova za minutu.

    Předehru začněte klasicky polibky na ústa, líčka, krk, uši a ramena. Tak jak jste běžně zvyklí. Nic neuspěchejte, klidně si u toho i povídejte. Ideální je takových 20 minut jemného mazlení. Poté by jste mohli přejít tam dolu. Nejdřív oblíbejte celou oblast kolem vaginy či penisu a můžete i orálně dráždit pohlavní orgány. U žen se začne vylučovat sekret a když ženy leží na zádech, teče jim k zadečku a už jej promazává. Pokud je partner dostatečně pohlavně vzrušený, můžeme přejít k stimulaci análu.

    Lízání zadečku je jistá cesta ke vzrušení. Váš anální partner bude nadšen. Neexituje příjemnější sexuální technika než lízání análu. Jakmile vám špička jazýčku partnera proniká dovnitř dírky, máte pocit, že rozkoší vybuchnete. Existuje i vibrátor, který věrně napodobuje lízání prdelky. více informací zde.

    Stimulace zadečku je nejlepší jazykem. Pokud jste kolem dírky umytí, nemusíte se z hygienických důvodů ničeho obávat. Samotné lízání análu je pro většinu lidi nejvzrušivější pocit, který mohou zažít. Může se také stát, že bez dalšího dráždění dojde u žen k análnímu orgasmu. Muži mohou také vyvrcholit, klasicky tím, že se vystříkají. Dráždění prstem je také velmi příjemné. Zde již musíme použít lubrikační gel, aby konečky prstů hladce přejížděly po povrchu dírky. Poté prsty vnoříme dovnitř a pomalu pohybujeme dovnitř a ven i mírně do boku. Vhodná je kombinace lízání a prstění. Můžete lízat zadek a přitom honit muži penis či strkat volnou rukou prsty do vagíny. Po několika minutách se svěrač povolí a zadeček bude široce roztažený. A to je náš okamžik, kdy můžeme pustit dovnitř penis či sexuální pomůcku (např. anální kolík či anální vibrátor

    4. použití lubrikačního gelu na anální sex

    Kdo maže ten jede. Platí nejen u běžeckého lyžování. U análu je promazávání naprostý základ všeho. Bez promáznutí se dovnitř nedostanete. Nejlepší je použít hygienicky nezávadný lubrikační gel ze sexshopu. Lubrikační gel je materiál, který po nanesení vytvoří na povrchu tenký film, který snižuje tření. Laicky řečeno, na kůži vám udělá hladkou vrstvičku, po které všechno krásně sklouzne. Rozlišujeme zpravidla dva druhy.

    analni sex lubrikacni gel

    Lubrikační gel používejte hodně a nešetřete. Bez něj je anální sex prakticky neproveditelný. Nejenže vytváří hladký povrch pokožky, ale je i hřejivý. V zadečku je zahřívaní velmi příjemné.

    Lubrikační gel na silikonové bázi je kvalitní gel, který vydrží klouzat docela dlouho (více minut, 7-10 minut). Výhodou je použití jen malého množství. Také se do několika sekund zahřeje na teplotu lidského těla. Nevýhodou je, že nesmí přijít do kontaktu se silikonovými vibrátory. Mohlo by dojít k poškození jejich povrchu (sloupávání vrstviček silikonu z povrchu vibrátoru). Nejlepší gely najdete zde.

    Lubrikační gel na vodní bázi je taktéž zcela nezávadný a kvalitní. Na pokožce se při tření rychleji spotřebovává a budete ho muset použít více. Klouže o něco méně než. Výhodou je, že jej můžete použít na erotické pomůcky z jakéhokoli materiálu. Nejlepší gely najdete zde.

    Alternativa lubrikačním gelům je použití klasického stolního oleje. Slunečnicový nebo olivový. Jsou nezávadné, výborně kloužou a na pokožce vydrží dost dlouho.

    5. Využijte erotické pomůcky pro anální sex s vibrátorem

    analni sex vibrator

    Erotické pomůcky vám pohmohou oživit partnerský sex, nahradí partnera či pomohou při roztahování zadečku. Anální erotické hračky se použivají nejčastěji pro roztažení svěrače nebo při uspokojování bez partnera. Například se chcete sami bez partnera připravit na anální sex, roztáhnout si zadek. Stačí si pořídit nějakou z pomůcek a strčit ji do zadku. Nebo muž nepřesvědčí svou ženu k lízání zadečku a prstění, tak si jednoduše pořídí anální vibrátor, který mu zmasíruje prdel a u toho si krásně vyhoní (mimochodem, při tom je velmi silný a intenzivní orgasmus s velkým výstřikem). Hraček existuje nespočet. My jsme ji několik vybrali.

    Pokud nechcete moc utratit, super levný anální vibrátor Thin vás uspokojí (do zadečku i finančně). Nejprodávanější erotická pomůcka na anální sex za 400 Kč. Je krásně úzký, s žilnatinou na dráždění stěn konečníku. Vibrace nejsou sice moc silné, ale pro masáž a roztažení zadku to bohatě stačí..
    Nechce vám partner(ka) lízat zadek? Pořiďte si lízací vibrátor Rimmning bVibe. Tento lízací anální kolík je skvělý. Důmyslný systém rotujících kuliček simuluje lizání análu. Je poměrně velký, takže si na něj budete chvíli zvykat. Ale jeho lízací systém je navýkový. Má silné vibrace a na povrchu je měkký příjemný silikon. A bezdrátový ovladač je bomba. Vhodný hlavně pro zkušenější anální labužníky. Anální orgasmus je v podstatě jistá věc..
    Další doporučený je levný nafukovací vibrační anální kolík Black. V základu je to tvrdý gumový anální kolík. Úzká oblá špička menších rozměru jde krásně zasunout i do neroztažené prdele (stačí dobře namazat lubrikačním gelem). A pak začnete mačkat foukací balónek a nafukovat kolík. Dráždí hned dvakrát. Jednak vás vzruší tlak při zvětšování objemu. Silně tlačí do citlivých stěn konečníku a za druhé umí vibrovat. Dvojí rozkoš je úžasná a záchvěvy slasti dosáhnete za pár minutek.
    Připínací strap-on vibrátor Gigolina doporučujeme, pokud chce žena svému partnerovi pořádně protáhnout zadek (celá recenze zde). Připínacím popruhem si na sebe připnete připínací vibrátor a můžete začít řádit v mužově zadku. Jako bonus jsou docela silné vibrace. Váš muž bude vaším výkonem nadšen a vaše akce zřejmě skončí za bouřlivého stříkání jeho spermatu. Chlapské výstřiky, když mají něco nacpaného v zadku, jsou totiž neskutečné.

    6. Nejlepší polohy pro anální sex

    Protože anální sex může přijímat jak žena, tak muž, je třeba rozdělit kdo hraje jakou roli. Ten kdo bude zasunovat je penetrující. Ten kdo přijímá anální píchaní do své zadnice je přijímající.

    Doporučená poloha pro začátečníky je klasický misionář. Přijímající by jen měl pozvednout více nohy, jakoby tlačil kolena k hlavě. Takto mírně nazvedne zadeček a penetrující mu do něj lehčeji vklouzne. Dovnitř jděte hlavně pomalu a s rozvahou. Pokud máte vhodný stůl, může si přijímajicí lehnout na něj a penetrující stojí. Je to pro něj méně namáhavé.

    analni sex lubrikacni gel

    Při poloze ze zadu máte maximální kontrolu nad penisem, aby hezky vniknul do zadečku. Přijímací roztáhne nohy a análek se rozšíří. Průnik je tak příjemný a vzrušivý pro oba. Tato poloha je také nejméně namáhavá.

    Druhou polohou (kterou osobně preferuji) je pejsek, tedy ze zadu. Je jednodušší než misionář. Přijímající klečí na všech čtyřech a penetrující klečí na kolenou za ním a přiráží. Tato poloha je dobrá, neunavuje tolik. Penetrující se plně může soustředit na zasunutí do zadečku. Pokud přijímající navíc mírně roztáhne stehna od sebe, zadeček se rovněž roztáhne zásun bude snazší. Asi bych začátečníkům doporučila tuto polohu.

    Třetí klasickou polohou je na koníčka. Přijímající si sedne na penetrujícího a sám si zasune penis do zadku. Poté sám volí hloubku zásunu a rychlost přirážení. Poloha je velmi příjemná pro oba, ale je složitější se do ní dostat (respektive dostat penis do análku). Proto je vhodná spíše pro zkušené analisty.

    7. Jak prožít silný anální orgasmus

    Dosáhnout análního orgasmu je umění. Není to snadné a většina žen jej nedosáhne. Každopádně, pokud se zadaří, stojí to za to.

    Nejjednodušší cesta k análnímu orgasmu je přes stimulaci zadečku jazykem. Pánové, přisajte svá ústa k zadečku ženy a lízejte. Střídejte hloubku lizu i rychlost. Nejlepší je, pokud je žena na zádech a vyšpulí zadeček na vás. Volnou rukou jí můžete zasunout prsty do vagíny. Kombinace jazyku a prstu je pro orgasmus téměř jistá. Jisté akorát není, jestli přijde vaginální (případně kliroidální) nebo anální. Jakmile bude nastupovat orgasmus, zastrčte hluboko do zadečku prst a lízejte všude kolem.

    Lízání zadečku je jistá cesta ke vzrušení. Váš anální partner bude nadšen. Neexituje příjemnější sexuální technika než lízání análu. Jakmile vám špička jazýčku partnera proniká dovnitř dírky, máte pocit, že rozkoší vybuchnete. Existuje i vibrátor, který simuluje lízání prdelky. více informací zde.

    analni sex licani zadecku

    U pánů je to jednodušší. Ti jiný orgasmus než stříkací mít nebudou. Ať si kleknou na všechny čtyři a vy se jim přisajte na análek. Jazykem ryjte pěkně hluboko. Volnou rukou začněte pomalu dráždit penis. Pak už jen lehce stiskněte a mastrubujte s ním. Před vyvrcholením mu zajeďte prstem hluboko do konečníku a hýbejte s ním. Budete mu dráždit prostatu. To muže velmi vzrušuje. Výstřik bude dlouhý a bude toho hodně.

    Závěrečné povzbuzení

    Všechny zde uvedené rady jsou obecně platné. Pokud dodržíte sepsané zásady, měli by jste prožít krásný anální akt. Objevíte nové krásy sexu a obnovíte partnerskou sexuální rutinu. Hodně štěstí a nezapomínejte. Namazat a roztáhnout!