Vibratory.org Články 5 způsobů jak používat vibrátor

5 způsobů jak používat vibrátor

aktualizováno březen 2024
5-zpusobu-jak-pouzivat-vibrator.jpg
Tento návod je určený hlavně pro ty z vás, kteří ještě nejsou rozhodnutí, zda si vibrátor koupí a jaký vlastně. Mylná je představa, že erotické pomůcky nakupují jen ženy. Kupodivu je to téměř 50 : 50. Ženy si kupují erotické hračky hlavně pro sebe. Muži pak častěji jako dárek pro partnerku (a doufají ve společné hrátky) a méně často pak výhradně pro sebe. Výběr erotické pomůcky nemusí trvá dlouho. Stačí navštívit známé eshopy a vybírat. Je vhodné si přečíst i nějaké nezávislé recenze na vibrátory. Případně shlédnout srovnávací tabulky. Otázkou zůstává, co musí vibrátor umět. Bude umět přesně to, na co jej chcete využít a kolik jste ochotni zaplatit. Každý kousek se v různých parametrech liší. Proto první otázku, kterou si položíme, na co jej budete využívat.
Autor recenze:
Eva Krause, Lenka D,
Poslední úpravy:
březen 2024

Typy vibrátorů: kam je strkáme

První, co si musíme stanovit, které partie chceme uspokojovat a jak moc. Každá erotická hračka má své zaměření. Čím více vyberete specializovaný produkt, tím lepší orgasmus zažijete. Pojďme si projít tyto tři skupiny robertků a doporučení, na jakou část těla (na jaký orgasmus) je nejlépe použít.

vibrátory nejlepší

V nabídce je velké množství druhů vibrátorů. Obvykle jsou pomůcky zaměřeny na jednu nebo dvě erotogenní zóny. Některé vibrátory jsou však multifunční. Pro usnadnění výběru jsme sestavili tabulku 10 nejlepších robertků.

Klasické levné vibrátory

Klasické vibrátory ve tvaru penisu jsou určeny do vagíny případně na análek. Nejsou vhodné na dráždění klitorisu, protože zpravidla nemají výstupek – dráždidlo. Zato vydrží do nekonečna vibrovat ve vagíně, případně obšťastnit zadeček. Dosažení orgasmu není zaručeno, protože vaginální orgasmus je vzácný. Na vyplnění vagíny, zatímco si budete klitoris dráždit rukou jsou však nejvhodnější. Jsou určeny i pro partnerské hrátky. Na použití do análku si hlídejte průměr. Cokoli blížící se 4 cm je už docela velká nálož do zadečku. Příklad klasického levného vibrátoru je třeba plastový Grand Plastic se silnými vibracemi. Tabulka TOP levné vibrátory zde.

Vibrátory s dráždidlem

Vibrátory s dráždidlem na klitoris bývají dražší. Mají tvar penisu (více nebo méně podobný) a k tomu výstupek – tykadélko. Pokud jej zasunete do vagíny, tykadélko se dotýká klitorisu a dráždí jej. S těmito vibrátory snadno dosáhnete orgasmu. Nejčastěji si je kupují ženy pro vlastní potřebu, případně pro partnerský sex. Vyrábí se z kvalitních materiálů a motorky vydrží dlouho bez poruchy. Příkladem může být rotační přirážecí DeLuxe. Tabulka TOP vibrátory na klitoris zde.

Masážní vibrátory

Nejsou určeny přímo na zasunování. Jedná se většinou o tzv. masážní hlavice, které vibrují a dráždí klitoris. Mají velmi silné vibrace. Tak silné, že nejvyšší stupeň snese málokdo. Zároveň je možné je použít i pro masírování dalších erotogenních částí těla. Klitoridální orgasmus je zaručen. Obvykle do několika málo minut.

Některé vibrátory na klitoris jsou velmi malé (velikost jako větší rtěnka) a slouží výhradně na uspokojení poštěváčku. S šířkou 2 cm a délkou 9 cm ani nic jiného než klitoris dělat nemůžete. Nicméně bývají velmi výkonné a silně vibrují. Masážní vibrátor obecně je v podstatě jistota orgasmu. Pokud si vyloženě nemusíte něco strkat do vagíny, tak masážní robertek je to právé pro vás. Příkladem je třeba skvělý masážní Power AkuWand. Tabulka TOP vibrační masážní hlavice zde.

masazni vibracni hlavice

5 způsobů jak používat robertka

Většina činností, které člověk zkouší na poprvé mu nejde. Nejinak je tomu i při prvním análním sexu. Pokud jej máte teprve před sebou, pročtěte si další body velmi pečlivě. První análek je ještě obtížnější, než první sexuální styk, který jste měli jako panny či panicové. A podobným způsobem jak první sex budete prožívat i první análek. Pokud bude příjemný, nikdy na ten první sex do análku nezapomenete. A nezapomeňte bohužel, ani když bude nepříjemný a bolestivý. V horším případě už jej nezkusíte nikdy.

1. Jak ženy používají vibrátor

Ženy používají erotické pomůcky častěji než muži. Jejich cesta k uspokojení je složitější a vyžaduje delší čas i lepší přípravu. Oblíbené polohy s vibrátory jsou:

  • Vleže na zádech, nejlépe v takovém polosedu na polštáři. Zasunete si erotickou hračku do vagíny a spustíte vibrace. Jednou rukou ovládáte vibrátor ve vagíně a druhou rukou můžete regulovat vibrační programy nebo třít klitoris.

  • Podobně vleže na boku a ruku s vibrátorem máte ze zadu a rukou ve předu si masírujete poštěváček.

  • Na všech čtyřech. Ze zadu držíte robertka a přední rukou pod bříškem si třete klitoris.

Tipy na oblíbené dámské vibrátory:

Stronic Drei samopřirážecí pulzátor. Pro větší luxus si pořiďte samopřirážecí vibrátor. Nemusíte jej držet rukou. Stačí zasunou do pochvy a nechat jej pracovat. Volné ruce můžete složit za hlavu nebo používat k mastrubaci.
Power Akuwand bestseller mezi vibračními hlavicemi. Nová generaci již nemá kabel. Vibrace jsou pekelně silné a očekávejte spoustu silné slasti a rychlý orgasmus. Jednoznačně TOP3 vibrátor, který můžete v ČR pořídit.
Borůvka 2 je silikonový zázrak českých ložnic. Silné vibrace a pulsační programy pořádně prokrví vaši vagínu a vejde se i do análku. Za super cenu je to nejprodávanější vibrátor v naší zemi!

mastrubace s vibratorem

Pokud si pořídíte samopřirážecí vibrátor Stronic Drei, můžete se natáhnout nebo kleknout na všechny čtyři, zasunout jej do dírky a nechat se unášet slastí. Veškeré opíchání zařídí zcela sám.

2. Jak muži používají vibrátor

Pánové se s používáním vibrátoru obvykle moc nechlubí. Je to zřejmé, protože muži používají robertky jen na jednu věc. Zasunou si jej do zadku. A to je stále sexuální praktika, o které se vůbec nemluví. Přitom anální stimulace je pro muže (a také dámy) příjemná. Pánové mají navíc v zadečku prostatu, která je příjemně dráždí a správnou stimulací můžou až začít stříkat. A pořádně. Muži, pokud si kupují vibrátor výhradně pro sebe, tak takový, který je uzpůsobený strkání do prdele.

Tipy na oblíbené pánské vibrátory:

Nechce vám partner(ka) lízat zadek? Pořiďte si lízací vibrátor Rimmning bVibe. Tento lízací anální kolík je skvělý. Důmyslný systém rotujících kuliček simuluje lizání análu. Je poměrně velký, takže si na něj budete chvíli zvykat. Ale jeho lízací systém je navýkový. Má silné vibrace a na povrchu je měkký příjemný silikon. A bezdrátový ovladač je bomba. Vhodný hlavně pro zkušenější anální labužníky. Anální orgasmus je v podstatě jistá věc..
Pokud nechcete moc utratit, super levný anální vibrátor Thin vás uspokojí (do zadečku i finančně). Nejprodávanější erotická pomůcka na anální sex za 400 Kč. Je krásně úzký, s žilnatinou na dráždění stěn konečníku. Vibrace nejsou sice moc silné, ale pro masáž a roztažení zadku to bohatě stačí..
G-vibe na prostatu – speciálně vytvarovaná patka pro dráždění prostaty. Anální masér je z plastu a hodně vibruje. Dráždění prostaty zároveň s honěním způsobí brutální orgasmus a [dlouhé výstřiky spermatu.](/zdravi/sperma/) Navíc je masírování prostaty zdraví prospěšné.

mastrubace s vibratorem

Zasunování vibrátoru do zadečku a dráždění prostaty uvnitř je pro muže velmi příjemné. Dopřejte si tuto slast nechtě partnerku vyprstit vás. Nebo to zkuste s vibrátorem zaraženým hluboko v zadku.

3. Použití vibrátoru v páru

Samozřejmě by oba partneři měli co nejvíce erotické pomůcky používat společně. Výrazně to prospěje jejich sexuálnímu životu. Které jsou oblíbené sexuální polohy pro sex s vibrátorem?

Žena se natáhne na záda, a muž klečící u ní přiráží (jde vlastně o polohu misionáře). Žena přitom mastrubuje a tře si klitoris s vibrátorem. Nejlepší pro tuto pozici je masážní hlavice případně malý vibrátor se silnou vibrací. Obdobně lze takto šukat ze zadu.

Další oblíbenou je zasunutí do obou dírek. Tedy vagina i anál. Je jedno do jaké díry se strčí vibrátor. Muž přiráží do druhé dírky a žena může u toho mastrubovat klitoris. Pokud jsou obě dírky vyplněny, vagina je hodně úzká a vzrušivý pocit zvyšuje šanci na vaginální orgasmus. Podobně lze tuto erotickou praktiku dělat ze zadu. Akorát muž ovládá vibrátor a žena se může plně věnovat dvojité rozkoši.

Samozřejmě je zde i možnost lízání v kombinaci se strkáním robertka do dírky. Pro pány to bude ovšem pořádný lízací maraton.

TIP: všechny výše uvedené vibrátory lze použít

4. Žena zasunuje do muže – strap on

Toto je docela výjimečná praktika. Žena s robertkem v ruce jej vrazí muži do zadečku a přitom rukou bude honit penis. Orgasmus může přijít do několika vteřin, protože masáž prdelky a prostaty je neuvěřitelně vzrušující.

Lze použít i připínací vibrátor, který si žena připne a muže bude šukat ze zadu či na misionáře. Je dobré, když mu přitom bude vždy honit penis.

Další možností je zasunout vibrátor do pánského zadečku a pak začít klasický sex. Muž přiráží s vibrátorem v zadku, ta představa vzruší i dámy. Pánové budou jako u vytržení, takový orgasmický příval ještě nezažili.

TIP: Gigolina připínací vibrátor se hodí na přirážení do muže. Má dálkové drátové ovládání, takže žena může jednoduše regulovat nejen svou rychlost přirážení, ale také sílu vibrácí.

prirazeni strap on s vibratorem

Méně častá praktika strap-on. Je třeba připínací vibrátor, hodně lubrikačního gelu a můžete rozdrtit zadek vašemu chlapovi.

5. Oboustranný vibrátor pro oba

Jedná se spíše o dildo než vibrátor. Je to erotická pomůcka ve tvaru penisu, která má zasunovací žalud na obou koncích. Každý z dvojice si jej zasune do zadečku nebo vagíny a pak přirážejí prosti sobě.

Nejlépe, když to dělají v kleče, zadky přiráží proti sobě. Pro pány je to trošku obtížnější, protože jej zasouvájí do zadečku a zněj může oboustranný umělý penis snadno vyklouznout. Při koupi je třeba myslet na průměr, protože se bude strkat do zadku. Cokolí kolem 4 cm a více už je na zadek docela dost.

zasouvání oboustranného vibrátoru do vaginy a zadečku

Jen velmi málo párů je tak odvázaných a mastrubuje navzájem před sebou s oboustranným vibrátorem v díře (místo vibrátoru můžete použít i oboustranné dildo). Tato technika je i fyzicky obtížná a určená pro zkušené muže a ženy.

TIP: vyzkoušejte skvělý oboustranný vibrátor pro oba.

Závěr

Vibrátory používejte často. Obohacují váš sexuální život, ať už vaši vlastní mastrubaci nebo erotické hrátky s partnerem. Je dobré mít erotických pomůcek více. Tak aby jste mohli něco zasunout do zadečku, masážní robertek na klitoris i nějaký klasický levnější vibrátor pro dráždění vagíny. Vždy používejte hodně lubrikačního gelu. Hřeje a hezky klouže. Erotická hračka v dírce pak působí jako živá.

Všechny hlavní oblíbené sexuální polohy (misionář, na koníčka, ze zadu,..) lze provádět i s vibrátorem. Nejideálnější je, když je zasunutý penis i vibrátor současně. Vibrátor buď do jedné z volných dírek ženy, nebo do zadečku přirážejícího muže.