Vibratory.org Články 8 tipů na vibrátor jako dárek na Valentýna

8 tipů na vibrátor jako dárek na Valentýna 2024

aktualizováno březen 2024
5-tipu-jaky-vibrator-jako-darek-na-valentyna.jpg
Blíží se 14.únor Valentýn, svátek zamilovaných. Muži jej většinou slavit nechtějí, za to dámy si na něj potrpí. Slavení většinou probíhá nějakou to lepší večeří a drobným dárkem (nemusí však být nutně levný). Pojďme se podívat na několik erotických pomůcek, které můžete pořídit pro partera (partnerku) právě na tento den lásky. Erotické hračky bývají oblíbeným dárkem hned po špercích. Nejsou moc drahé a využijí je oba partneři. Připravili jsme pro vás přehled neoblíbenějších vibrátorů, které udělají radost i užitek ve vašem vztahu.

TOP 2024

Nelepší vibrační masážní hlavice na orgasmus
Power AkuWand II masážní
BestSeller
Ohebná vibrační hlavice ze silikonu, silné vibrace. Vhodné pro masáž celého těla. Integrovaná baterie - dobíjení přes USB. 100% jistý damský orgasmus. Možnost použít nástavec pro muže.
 doprava zdarma
Je trochu těžší než starší model.
Power AkuWand II masážní video recenze
Jistý orgasmus za pár minut i pro ženy s problematickým uspokojením. Partneři se mohou vzájemně masírovat. TOP produkt mezi vibračními hlavicemi.
Nejlepší samopřirážecí pulzátor na bod G a klitoris
Stronic Drei pulzátor
Top Produkt
Sám přiráží!!! 10 pulsních programů – zážitek jako s opravdovým penisem. Povrch z prémiového silikonu. Velmi tichý. Designová značka FunFactory.
 doprava zdarma
Větší hmotnost. Vyšší cena.
Stronic Drei pulzátor video recenze
Nejlepší vibrátor široko daleko. Autoři doporučují. Tzv. "hands-free" režim - sám přiráží!!! Ruce si složte za hlavu a nechte se ojet.
Kvalitní a levný silikonový vibrátor s pulzacemi
Borůvka 2 silikonový
BestSeller v ČR
Příjemný povrch z lékařského silikonu. Realistický tvar a silné vibrace a pulsace (celkem 7 programů). Velmi tichý, ovladatelný pouze jedním tlačítkem, super cena.
Viditelné rozdělení pravé a levé části. Poměrně velký na análek.
Borůvka 2 silikonový video recenze
Ideální vibrátor pro začátečníky i pokročilé, za tisícovku nepořídíte lepší luxusní robertek.
Nejvýkonější Satisfyer pro rychlé uspokojení a orgasmus
Satisfyer Pro Vibration
Dvojitá rozkoš
Nejlepší Satisfyer! 11 programů tlakových vln a 10 stupňů vibrací. Vodotěsný (do sprchy i vany). TOP design, padne skvěle do ruky. Na to že je tak silný, tak motorek je tichý.
 doprava zdarma
Vibrace lze jen zvyšovat (nebo vypnout a začít od 1.).
Satisfyer Pro Vibration video recenze
Velmi snadné dosažení orgasmu, kdy o prvního přiložení máte pocit, že už to přijde. Kombinace vibrací a tlakových vln je super volba a zase trochu silnější prožitek z masturbace a následného orgasmu.
Skvělý mini satisfyer-womanizer na cesty
Satisfyer Pro Traveler
Bestseller
Nejprodávanější Satisfyer! 11 programů intenzity tlakových vln. Vodotěsný. Skvěle padne do ruky. Luxusní design a stylové nabíjení přes USB. Okamžitý pocit přicházejího orgasmu. Nízká cena.
Trochu hlučnější. Vydrží v chodu méně než ostatní modely.
Satisfyer Pro Traveler video recenze
Díky malým rozměrům vhodný na cestování. V elegantním pouzdře nelze rozeznat, co to máte. Malá hubička nasává pouze klitoris.
Multifunkční vibrátor s dráždidlem na klitoris, rotuje a připráží
DeLuxe multi-funkční
multi-funkční
Přiráží a rotuje ve 3. stupních vibrace a 9 pulsních programů. Vibrační dráždidlo na klitoris (rozkoš v dírce i na klitorisu). Spolehlivý průvodce k orgasmu.
 doprava zdarma
Nic moc vzhled.
DeLuxe multi-funkční video recenze
Nevypadá jako Romeo, ale uspokojí vás rychle a kvalitně. Vhodný na masáž těla a do vaginy. Super přirážení a rotace.
Nejlepší vibrátor pro páry s dálkovým ovladáním
We-Vibe Sync+ párový
párový
Vibrátor pro hrátky ve dvou, vleze se do vaginy společně s penisem. Ovládání přes bezdrátový ovladač nebo aplikaci v mobilu. Výrazně urychluje orgasmus při partnerském sexu. Jemný povrch, silné ze dvou motorků.
 doprava zdarma
Vyšší cena.
We-Vibe Sync+ párový video recenze
Dvojí rozkoš pro ženy. Vibrátor i penis ve vagině. S tímhle to fakt jde. Navíc vibrace laskají i penis přirážejího chlapa.
Nejprodávanější levné a výkonné dráždidlo na klitoris
Funny Orange
BestSeller
Vyměnitelné silikonové násady. Silné vibrace. Skladný, vhodný pro cestování. Skvělá masáž klitorisu. 100% jistý orgasmus!
Nelze regulovat vibrace. Nádstavce někdy sklouznou.
Funny Orange video recenze
Skvělá masáž klitorisu. Za trošku úsilí dostanete krásný orgasmus. Velmi nízká cena. Super do kabelky.
Autor recenze:
Eva Krause,
Poslední úpravy:
březen 2024

Proč má vibrátor dárek jen výhody?

Důvodů, proč uděláte svému protějšku erotickou pomůckou vždy radost je mnoho. Vždy ale nakonec záleží na vašem úsudku, jak se k vám partner zachová. Pokud máte sex aspoň trochu rádi, tak malá sexuální hračka potěší vždy. Pokud je to něco, o čem se doma nemluví, tak to zvažte. Na druhou stranu, takový šikovný dobrý vibrátor již napravil sexuální život nespočtu párů. Je úplně je, kdo komu ho dá. Vibrátory nakupují muži i ženy zhruba ve stejném poměru. A obě skupiny jej většinou chtějí využít pro partnerské hrátky.

  • Častěji se budete milovat

    Je jasně dokázaný fakt, že pokud je váš sexuální život barvitější, více vás baví. A co vás baví, to chcete dělat často. Milování se stále stejným partnerem vede k monotónosti (nelze se tomu vyhnout bohužel). A pokud se chcete vyhnout nevěře, je nutné váš sex nějak oživit. Vhodný vibrátor pro páry tomu může značně pomoci. Nové sexuální praktiky vám nalejí čerstvou sílu do žil.

  • Vyzkoušíte nové sexuální techniky

    Pokud budete mít vibrátor v ložnici, bude vás to nutit do větších experimentů. Obvykle ženy jsou spíše uzavřenější, ale umělým penisem toho lze tolik zažít. Představivost vám začne fungovat jako zamlada. Že jste nikdy nezkoušeli anální sex? A ani nechtěli kvůli hygieně. Tak si do zadečku strčte vibrátor a nechte parntera ať vám s ním pořádně protáhne zadek. Každá žena aspoň jednou myslela na sex s dvěma muži. Teď to konečně můžete zažít. Vibrující umělý penis si vražte do zadku a nechte partnera přirážet do vaigny (nebo dírky otočte). Samozřejmě i ženy mohou s vibrátorem v ruce protáhnou zadek svému partnerovi. Pánům se to bude neskutečně líbit.

  • Více ženských orgasmů

    Orgasmus u muže není žádný zázrak. To je v podstatě povinnost. Ženy mají situaci mnohem obtížnější. Dobrá zpráva. Vibrátor a orgasmus jdou ruku v ruce. S každým robertkem jsou ženy schopny dosáhnout orgasmu. A když u toho bude partner, o to lépe. Orgasmus u ženy chce čas a ten vám erotická pomůcka poskytne. Pánové se mohou ve vagině s vibrátorem střídat a déle vydrží. Nebo zaplnit obě dírky, nebo jen tak masírovat klitoris. Na rozdíl od chlapa je výdrž robertka počítána na hodiny. Pánové, dopřejte tedy vaší partnerce orgasmus, nebo několik orgasmů za sebou. Ženy jsou pak spokojenější, usměvavější a partnerský vztah jen kvete.

1# Pulzátor Stronic Drei: sám přiráží

Top Produkt

Stronic Drei pulzátor

Stronic Drei pulzátor

Nejlepší vibrátor široko daleko. Autoři doporučují. Tzv. "hands-free" režim - sám přiráží!!! Ruce si složte za hlavu a nechte se ojet.
Přejít do eshopu

úvod: Příslibem opravdu vynikající kvality je luxusní vibrátor Stronic Drei. Využívá pulzování místo vibrací a díky tomu je zážitek ještě silnější a intenzivnější. Díky tomu i ženy, které prožívaly až do této chvíle pouze klitoriální orgasmy mohou své prožitky posunout ještě o něco dále, do větších hloubek. Pulzující vibrátor jim nabídne možnost poznávat svoji sexualitu a odhalit dosud netušený potenciál. Zobrazit další informace

popis: Stronic má design typický pro značku Fun Factory. Nenapodobuje skutečný penis. Celý je zakřivený a po horní straně vystupují hřebeny pro větší dráždění uvnitř dírky. Žalud je oblý mírně zahnutý. Díky zakřívení dokáže masírovat na bod G (g-spot) nebo u mužů masáž prostaty. Rozšířená část u kořene zase dráždí klitoris. Madlo je kratší, se třebmi ovládacími tlačítky.Navíc může dokonce fungovat i jako anální vibrátor a zahnutým koncem můžete dráždit prostatu. Celková délka je 24 cm, z toho pro zasunutí je určeno 16 cm. Průměr střední části je v rozmezí 3,3 - 4,5 cm. Rozšířená část na klitoris má až 7,5. Průměr 3,3 cm na špičce umožňuje používat tuto sexuální pomůcku i do análku. Klidně i začátečníci. Barvu máte na výběr, a sice buď klasicky eroticky černý, nebo také růžové barvy, je to na vás. Nevýhodou je i vyšší váha. Ale je to o zvyku. Navíc máte pocit, že skutečně držíte v ruce pořadný stroj.

materiál: Povrch je tvořen 100% lékařským silikonem. Na dotek velmi jemný a hebký. Zcela nezávadný materiál. Rukojet je vyrobena z tvrdého plastu. Na spodní straně madla jsou dva kovove konektory pro nabíjení. K této pomůcce používejte pouze lubrikační gely na vodní bázi.

funkce: Jsou nejsilnější stránkou. U lepších modelů používá prémiová značka Fun Factory vlastní patent na přirážení. Robertka si zasunete do vagíny, zapnete a bude se pohybovat dopředu a dozadu. Jedná se o tzv. hands-free režim. Současně s přirážení samozřejmě fungují i pulsace. A rovnou 10 programů. Navíc citlivost žen při pulzování neklesá, což je Achillova pata některých vibrátorů. U tohoto to ale neplatí. Zbývá ještě dodat, že jde o 100% vodotěsný silikonový luxusní vibrátor. Klidně vemte do vany, sprchy či bazénu. Nemusíte se starat o nákup baterií. Nabíjecí kabel jen přikliknete ke konektorům a druhý konec s USB strčíte do počítače čí mobilní nabíječky. Nevýhoda je, že se první nabití trvá i 16 hodin. A je třeba jej nabít na maximum. Čekání je skutečně nekonečné. Vydrží pak zhruba 2 hodiny. I přes divové pulsační programy a přirážení má velmi tichý chod a v místosti vedle jej už nikdo neuslyší.

lékařský silikon krásné růžové barvy
typický design značky Fun Factory s dráždícími hřebeny
zahnutá špička masíruje bod G nebo prostatu, rozšířená část zase klitoris
10 programů se silnou pulsací vás neomrzí
HANDS FREE nemusíte držet, udělá vám to zcela sám
vodotěsný, vhodný do vany, sprchy, vířivky
velmi tichý
rychlé a pohodlné nabíjení přes kabel
skvělý dárek v krásném balení, radost rozbalovat
vyšší cena (i tak skvělá investice)
těžší do ruky, je třeba si zvyknout
dlouhé první nabíjení

hodnocení: Luxusní robertek nejvyšší kvality. Vhodný pro klitoridální i vaginální orgasmus (i pro ženy s problematickým orgasmem). Navíc jej zasunete i do zadku. Při partnerských hrátkách toho využijete a zasuňte si penis i Stronic do dírek současně. Recenze jsou víceméně všechny pozitivní a uživatelky se shodují, že je Stronic Drei skvělá investice. Samo přírážecí funkce je naprosto TOP. Vibrátor se o váš rozkrok postará sám, takže ruce zahlavu a hurá do toho.

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (68 recenzí)

2# Power Akuwand orgasmus na 100%

BestSeller

Power AkuWand II masážní

Power AkuWand II masážní

Jistý orgasmus za pár minut i pro ženy s problematickým uspokojením. Partneři se mohou vzájemně masírovat. TOP produkt mezi vibračními hlavicemi.
Přejít do eshopu

úvod: Nejlepší vibrační hlavice kterou jsme měli tu čest přiložit k naším klitorisům. O dámských orgasmech s tímto modelem by se daly psát příběhy. Skvělý Power Akuwand 2 je v nové verzi ocelově šedý. Nemá již otravný kabel, ale uvnitř integrovaný dobíjecí akumulutor. S jistotou můžeme říct, že hlavice ToyJoy drží titul nejprodávanější masážní vibrační hlavice v ČR. Oprávněně. Design je jednoduchý, cena přívětivá a orgasmus dorazí v plné parádě a síle za pár minut. Zobrazit další informace

popis: Tvar se příliš neliší od prvního modelu z devadesátých let. Celková délka je 32 cm. Dlouhá plastová rukojeť (24 cm) s třemi tlačítky. Na konci pohyblivý krk-kloub s velkou hlavicí (průměr 6,5 cm). Vypadá trochu jako mikrofon. Anglicky výraz "kouzelná hůlka" je také trefný. Hlava na kloubu je pohyblivá, díky čemuž se s ní lépe pracuje v klíně a na klitorisu. Velká hlavice mám velkou vibrační plochu, která vibruje do vagíny.

materiál: Masážní robertek je celý z pevného ABS plastu. Hlavice je potažena lékařským silikonem vysoké kvality. I když je to pouze tenká vrstvička, je příjemně hebká a měkká. Je dokonale hladká, bez výstupků či rýh na povrchu.

funkce: Celý přístroj ovládáte jednoduše dvěma tlačítky. Tři stupně vibrací jsou silově odlišné. Nízká je od nejsilnější rozhodně poznat. Všechny stupně vibrací jsou ďábelsky silné a překvapí i zkušené píchačky. Nejvyšší stupeň vibrace velmi těžko vydržíte. I zkušené ženy budou ihned skuhrat slastí. Používaní na nejvyšší stupeň je výrobcem doporučeno maximálně 15 min, raději méně. Tak jsou vibrace silné. Testerky používaly nejčastěji střední stupeň. Při přiložení k zadečku použijte nejsilnější vibraci a pocítíte tu slast i v zadku. Kromě tří klasických vibračních stupňů je zde dalších 7 pulsačních programů se střídajícími se sekvencemi vibrací a přestávek. Výhoda většího průměru hlavice je v tom, že pokryje celý klitoris i okolní stydké pysky. Vibrace tedy jdou do celé oblasti pánve a vzrušení je větší. Nevýhodou je nemožnost zasunout hlavici do vagíny (u některých menších modelů to lze). Ale masážní hlavice nejsou primárně určeny do kundičky. Pro muže existuje nástavec na luxusní masturbaci - rozhodně přidejte do košíku. Musíte používat pouze lubrikační gely na vodní bázi, silikonové oleje a krémy by robertek poškodily. Jeho minusem je skutečnost, že není voděodolný. Toho spousta žen zalituje, protože by si příjemnou masáž ráda dala třeba i ve sprše, nebo ve vaně. Nabíjení pomocí USB portu je praktické – nabíječka je snadno přenosná a můžete vibrátor nabít třeba přes notebook nebo mobilní telefon či power banku kdekoli v terénu. Na druhou stranu nabíjení trvá dost dlouho. PowerAkuwand je v mnoha ohledech lepší než masážní vibráční hlavice Libo.

hlavice potažena jemný silikonem
vodotěsný, sprcha i vana
super silné vibrace a 5 pulsních programů
poměrně tichý i na nejvyšší vibraci
možnost dokoupit nástavec pro honění penisu
nabíjení přes usb kabel
dárek desinfekční sprej na erotické pomůcky
těžší než předchozí verze

hodnocení: Tento erotický vibrátor rozhodně musíte mít doma. Hodí se i jako vaše první erotická pomůcka. Poměr cena výkon je u ní více než příznivý. Zajistí velmi příjemnou masáž zad, ale šíje, nebo stehen, velice hezké zážitky docílíte, i když ho použijete na chodidla a nesmíme zapomenout samozřejmě ani intimní partie. Masáž s vibrátorem je trochu jiná třída, než samotná ruční. Hodí se pro ženy, které doslova nadchnou velice intenzivní vibrace, kterých mohou dosáhnout při dráždění klitorisu nebo prsou. Používám jej nejen já, ale i manžel. Při mastrubaci (nebo kouření) si jej přiloží pod koule a masíruje prostatu. Orgasmus a výstřik je pak mnohem výraznější a vzrušenější. Oblíbená pozice je klasický misionář. Partner přiráží a žena si má vibrující hlavici přitlačenou ke klitorisu. Díky tomu, že nemá otravný kabel, dobře se s ním provádí všechny sexuální polohy. Orgasmu se dá dosáhnout pouhým přiložením na klitoris za průměrných 3-5 minut.

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (489 recenzí)

3# Satisfyer Pro Vibration

Dvojitá rozkoš

Satisfyer Pro Vibration

Satisfyer Pro Vibration

Velmi snadné dosažení orgasmu, kdy o prvního přiložení máte pocit, že už to přijde. Kombinace vibrací a tlakových vln je super volba a zase trochu silnější prožitek z masturbace a následného orgasmu.
Přejít do eshopu

úvod: Hlasitý orgasmus, ale tichá designová hračka – to je nový Satisfyer Pro Plus Vibration. Kromě oblíbeného podtlakového sání navíc vibruje, což efektivně maximalizuje vzrušení. Nenápadný, ale stylový boomerang je skvělý jako dárek, jako osobní parťák i jako pomocník při sexu s partnerem. Jednička s hvězdičkou za zásluhy zaručena.

popis: Designová čistota zaujme na první pohled. Minimalistický Satisfyer ve tvaru boomerangu skvěle padne do ruky. Se svou délkou 16 cm, rukojetí 13 cm a sacím otvorem rychle dokáže, co slibuje. Vibrátor je tentokrát nabíjecí pomocí USB kabelu, který je součástí balení – praktické, už žádné baterky! Nabíjení, které trvá zhruba hodinku a půl, signalizuje blikáním, nepřetržitým svícením pak křičí, že je nabitý a připravený do akce. Estetickou stránku podtrhuje bílá barva, ozvláštněná ovládacími prvky v trendy měděné. Výsledek? Krásná hračka s doteky luxusu.

materiál: Elegán je dokonale hebký a příjemný na dotek, je totiž tvořen vysoce kvalitním silikonem. Pouze tlačítka a zdobné prvky jsou vyrobené z odolného plastu. Díky zvolené materiálové kombinaci je miláček žen vodotěsný a tím pádem se také snadno udržuje – stačí jej opláchnout teplou vodou a mýdlem. Nesmím však zapomenout na jeho kompatibilitu s lubrikanty – lépe se vyhnout olejovým a silikonovým lubrikačním gelům. Výborné je však použití lubrikačních přípravků na bázi vody pro ještě větší rozkoš.

funkce: Podtlakové sání je zázrak – dokáže vykouzlit mnohonásobný orgasmus během krátké chvíle. A co teprve ve spojení s vibračními programy? Přesně to novinka umí, proto uspokojí i ty nejnáročnější ženy. Přestože Plus verze dokáže sát i vibrovat současně, hračku téměř nejde slyšet – což tak trochu vybízí k hrátkám... kdekoli. Kromě 11 stupňů intenzity sání má tento krasavec ještě 10 vibračních programů, ze kterých si vyberete to, co vám právě vyhovuje. Obojí má samozřejmě vlastní ovládání. Vibrace stačí zapnout nebo vypnout delším přidržením spodního tlačítka s vlnovkou, sání zase horním tlačítkem. Zatímco intenzita sání se snadno přepíná tlačítky plus a mínus, vibrační programu nejde vracet – a to je asi jediná nevýhoda, která mě napadá. Vibrace jsou dosti silné a po přiložení sacího hubičky na klitoris, ucítíte vibrace i v análku.

revoluční funkce = podtlakové sání spolu se silnými vibracemi 2v1
silná extáze ihned po přiložení, orgasmus za pár minut/sekund
celý ze silikonu
vodotěsný, vhodný i do vany
jednoduché ovládání třemi tlačítky a nabíjení přes usb
vibrace se mačkáním tlačítka pouze zvyšují a pak opět od nuly
vyšší cena

hodnocení: Okouzlující společník, který krásně vypadá a ještě krásnější okamžiky poskytuje. Ve vodě i na suchu rozparádí celé tělo – rozmazlí erotogenní zóny, probudí klitoris... a to tak dokonale, že ho ani váš protějšek chtít dát z ruky. Spojení funkcí tlakových vln a vibrací je tento model jednoznačně nejlepší ze Satysfyerů (a na stejné úrovni jako Womanizer Premium). Baví mě, když je hračka stylová a neslibuje, ale dělá. A o to tu jde. Už musím jít. Však víte.

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (74 recenzí)

4# Mini-Satisfyer Pro Traveler

Bestseller

Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer Pro Traveler

Díky malým rozměrům vhodný na cestování. V elegantním pouzdře nelze rozeznat, co to máte. Malá hubička nasává pouze klitoris.
Přejít do eshopu

úvod: Elegantní miláček žen v cestovním provedení – rozkošný vzhledem i použitím. Satisyer Pro Traveler je diskrétní v kabelce i v zásuvce nočního stolku – jen těžko někdo pozná, oč se vlastně jedná. Opěvovaná hračka, známá kouzelným podtlakovým sáním klitorisu, opět nezklamala. Nebo že by třeba bradavek? Orgasmus je na cestě a vždy zaručen – kdekoli i s kýmkoli. Třeba o samotě.

popis: Cestovní model vypadá jako elegantní krabička. Tvarem oblá krychlička, kterou stačí otevřít – jedinečný design se zlatým spojem rozhodně nepůsobí lacině. Po otevření magnetického víka vykoukne sací hlavice. Ergonomicky povedené – velmi dobře se drží, přestože velikost odpovídá kompaktnímu cestovnímu použití – celková délka obalu je jen 9,5 cm, šíře 4,5 cm a průměr sací části 2 cm. Zkrátka – naprosto dostačující.

materiál: Krásný hnědofialový obal Satisfyeru z nejkvalitnějšího ABS plastu zdobí zlatý proužek, spojující magnetem obě části. Vnitřní sací část je z lékařského silikonu – obojí je hedvábně jemné na dotek. Díky minimalistickému řešení se model snadno udržuje. Voděodolnost slibuje nejen hrátky ve vaně či sprše, hračku rovněž stačí umýt mýdlem a vodou, případně doplňkově použít vhodnou dezinfekci. Materiál si rozumí s lubrikačním gelem pro maximalizaci rozkoše – ovšem jen na vodní bázi, aby nedošlo ke zbytečnému poškození.

funkce: Nevibruje, saje. Tlakové pulzy hned v 11 intenzitách ručí za kvalitní a rychlý ženský orgasmus. Použití je překvapivě tiché, stačí přiložit na klitoris, který jemně nasaje a masíruje. Nejslabší pulzy jsou příjemné, jejich stupňování vede k rychlému a bouřlivému orgasmu – ale zatím jsem se výš než k číslu pět nedostala… Po přidržení tlačítka plus se hračka zapne na nejnižší frekvenci, pak stačí ovládat sílu sání pomocí tlačítek plus a mínus. Drobek vydrží na jedno nabití až 4 hodiny, což je dostatečně dlouho pro mnohonásobné hrátky. Model se nabíjí jednoduše pomocí USB kabelu, který je součástí balení. Průměrné nabíjení trvá dvě a půl hodiny. Po doblikání kontrolky je krasavec plně nabitý – a ready to play.

11 silných sacích programů, silnější asi nevydržíte
snadné dosažení klirotidálního orgasmu
silikonová hubička (savička)
vodotěsný, vhodný i do vany
nenápadný obal a tichý chod
malé rozměry a váha, ideální na cesty
nizká cena
nevydrží jet tak dlouho jako jiné modely

hodnocení: Hračka na kterou se nelze netěšit. Diskrétní, minimalistický a hlavně funkční. Podtlakové sání je zázrak – ty mokré orgasmy můj partner miluje. Stačí zapnout, přiložit a užít si to, co hlavice dokáže. Hračka je sice malá, ale vyvrcholení vždycky… velkolepé! A to dokonce i na dovolené. Bez něj ani cestu!

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (306 recenzí)

5# Deluxe s dráždidlem na klitoris

multi-funkční

DeLuxe multi-funkční

DeLuxe multi-funkční

Nevypadá jako Romeo, ale uspokojí vás rychle a kvalitně. Vhodný na masáž těla a do vaginy. Super přirážení a rotace.
Přejít do eshopu

úvod: Hledáte-li sexuální pomůcku, která má opravdu mnoho různých funkcí, právě jste ji našli. Multi-funkční vibrátor DeLuxe dokáže uspokojit skutečně každou část vašeho klínu. Cena je sice vyšší, ale funkce to plně nahrazují. Ideální společník pro spousty prožitých orgasmů. Zobrazit další informace

popis: Na první pohled není moc pěkný. Je opticky rozdělen na pět částí. Horní část s žaludem, harmonika pro přirážení a rotace, střední část s dráždidlem, harmonika s motorkem a baterie a ovládácí panel. Jedná se o docela pořádný XXL klacek, protože délka vibrátoru včetně ovládání je 30 cm, když je úplně nahoře. Průměr je cca 4 cm. Dékla tykadélka je 8,5 cm.

materiál: Je jediným mínusem této erotické pomůcky. Spodní ovládací část je klasicky z tvrdého ABS plastu. Ostatní části mají a povrchu pružný gel. Je příjemný na dotek. Ale silikon to bohužel není.

funkce: Má 7 vibračních programů dostatečně silných. To potvrzují uživatelské recenze i naše vlastní zkušenosti. Další 4 pulsační programy se skvělým průběhem. Další funkcí je přirážení. Horní harmonika se stahuje a roztahuje a simuluje přirážení penisu do vagíny. K tomu si můžete zapnout rotaci špičky vibrátoru s otáčivými rotačními kuličkami pod vrstvou gelu. Zde jsou navíc umístěny dráždivé výstupky pro silnější stimulaci vaginální stěny. A pokud nemáte stále dost, zapněte si dráždidlo klitorisu, tzv. čmeláček. Bohužel zapomeňte na vodní hrátky. Vodotěsný není, proudu vody v koupelně odolá pouze část bez ovládání. Zaručuje ovšem tichý chod, ale jen do chvíle, když zapnete rotaci. Ta prostě je slyšet, s tím nic neuděláte. Právě mírná hlučnost při rotaci a jenom částečná odolnost vodě trochu snižuje tomuto vibrátoru body v jinak plusovém hodnocení. Napájení zajišťují čtyři tužkové baterie.

silné vibrace a příjemné pulsační programy
horní harmonika a špička silně přiráží a rotuje
dráždidlo na klitoris s vibrujícím tykadélkem
kvalitní výroba, značka Toy Joy
hezký pytlíček na uschování
napájení na tužkové baterie
jen gelový materiál, mohl by být silikon
hlučnější než uvádí prodejce a výrobce

hodnocení: Bez nadsázky se označuje za nejlepší rotačně přírážecí vibrátor, který je zároveň vybavený stimulátorem klitorisu. Patří mezi opravdu věrnou ukázku erotické akce, při které muž ženě přiráží a do toho ještě pracuje rukou na spokojenosti klitorisu. Zároveň je i skvělou vibrační pomůckou. Zkrátka kombinuje řadu vlastností, které hned tak nějaký robertek nemá. Bonusem je i fialový odstín gelu, z něhož je vyroben. Navozuje příjemné pocity. Žádný jiný robertek tolik funkcí dohromady nemá. Když ho zapojíte do párových hrátek, rozhodně neprohloupíte.

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (241 recenzí)

6# We-Vibe Sync+ párový

párový

We-Vibe Sync+ párový

We-Vibe Sync+ párový

Dvojí rozkoš pro ženy. Vibrátor i penis ve vagině. S tímhle to fakt jde. Navíc vibrace laskají i penis přirážejího chlapa.
Přejít do eshopu

úvod: Najít opravdu kvalitní partnerský robertek, který dokáže při společném sexu uspokojit muže i ženu, není tak jednoduché, ale We-Wibe vibrátor to umí. Zřejmě ho lze bez výčitek označit jako v této oblasti nejlepší. Není jenom pro ženy, ale zároveň i pro muže, tedy pro páry. Má dokonale promyšlený a propracovaný tvar, takže dokáže najednou současně dráždit bod G i klitoris. Zobrazit další informace

popis: Podobá se podkově. Robertek má jeden pružný a druhý nastavitelný kloub, díky tomu se dá ohnout tak, aby dokonale vyhověl každému tělu. Nepohne se a díky placatějšímu tělu se dá také velice snadno zavádět pro erotické hry. Spodní plochá část zavedená dovnitř stimuluje bod G, na horní se přepínají vibrace a dráždí klitoris. Můžete měnit různě polohy, a přitom si být zcela jisti, že nevypadne. Úpravy tvaru tohoto masážního vibrátoru dokonce byly výsledkem reakce zákazníků. Celková délka pro roztažení je 7,5 cm, horní část měří 7,5 cm, spodní 8 cm.

materiál: Materiál je lékařský silikon, měkký a jemný. Barva se v nabídkách eshopů často mění - od růžové po temně fialovou.

funkce: Je voděodolný, vodotěsný, což je další plus pro něj, klidně si s ním můžete pohrát i ve sprše. Vynikající robertek má tu výhodu, že je na dálkové ovládání, a to pomocí aplikace na mobilním telefonu nebo ovladače. Snadno si tak představíte situaci, že si ho žena zavede a muž si s ní pomocí ovladače na dálku pohrává. Kromě toho ale můžete využít i tlačítka přímo na pomůcce. Vibrací máte na výběr, a to hned z deseti programů, 5 klasických a pět pulzních. Vibrace zajišťují hned dva silné motorky, takže jsou silné v obou částech podkovy. Jde o luxusní vibrátor, čemuž odpovídá také jeho cena, ale na druhou stranu, za dokonalé užívání si jistě budete ochotni trochu připlatit. Získáte v něm totiž skutečně vynikající hračku na dlouáhá léta. Dejte pozor také na první nabití, to může trvat až šest hodin, jinak nabíjí se přes USB port. Používejte na něj lubrikační gely na vodní bázi, pokud jde o údržbu, s mytím pod vodou není nejmenší problém. Uživatelky našly ale jednu drobnou vadu, tento masážní vibrátor by neměl být vystaven teplotám vyšším než 65 °C, ale toto omezení platí i pro většinu dalších robertků, protože se silikonem je třeba zacházet opatrně.

ovládání mobilem nebo dálkovým ovladačem
vnitřní ohebné klouby se přizpůsobí vašemu tělu (jakákoli velikost)
vodotěsný pro vodní milování do vany či sprchy
5+5 vibračních a pulsních programů, 2 silné motorky
silně vibruje na bod G i klitoris, současně dráždí zasunutý penis
hezká dárková krabička
nemusíte jej přidržovat, stačí zasunout
vyšší cena

hodnocení: Skvělý netradičně pojatý vibrátorek pro dráždění bodu G i klitorisu. Pokud do vás zasunuje i váš partner, tak ucítí vibrace i na svém penisu (extra dráždívé a vzušující, doporučuji pánům vyzkoušet!).

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (47 recenzí)

7# Bestseller silikonový vibrátor Borůvka 2

BestSeller v ČR

Borůvka 2 silikonový

Borůvka 2 silikonový

Ideální vibrátor pro začátečníky i pokročilé, za tisícovku nepořídíte lepší luxusní robertek.
Přejít do eshopu

úvod: Patří mezi nejprodávanější vibrátory v ČR. Je vhodný hlavně pro začátečníky. Za dobrou cenu v sobě skloubí skvělý design, materiál i funkce. Zařadili jsme jej současně mezi luxusní i levné vibrátory, splňuje podmínky pro obě kategorie. Zobrazit další informace

popis: Recenze uživatelek u této erotické pomůcky vyzdvihují realistický tvar skutečného penisu, výrazný žalud, navíc vroubený žilkami, které jsou výrazně stimulující. Nadchne vás fialový povrch těla, který působí příjemně. Celková délka velikost včetně ovládání je 21 cm. Zasunovatelná délka krásných 16 cm. Průměr má 4 cm. Pro vaginu je to akorát. Nicméně pro análek už je to dost. Prdel análního začátečníka tedy zažije středověk. Samozřejmě se najdou i některé designové nedostatky. Tady patří mezi trochu nešťastné vady na kráse přechod mezi pravou a levou částí vibrátoru. Bohužel je spojení obou části trochu vidět při detailním pohledu. Na perfektní funkčnosti to sice vůbec nic nemění, ale pravda je taková, že u tak špičkového vibrátoru by se vyskytovat neměl.

materiál: Tento silikonový vibrátor nabízí hebký, ohebný a velmi měkký povrch z kvalitního silikonu. Rychle se tepelně přizpůsobuje tělu, nemá žádné nepříjemné pachy. Jednoznačně plusové body tomuto robertku připisujeme za test od Státního zdravotního ústavu, kterým prošel na výbornou. Je to totiž chyba hazardovat se zdravím, Borůvka ale zaručuje, že je z naprosto bezpečného hypoalergenního materiálu.

funkce: Vibrační hračka dává možnost užít si opravdu silné vibrace díky nejrůznějším pulzním programům. Plynule si můžete regulovat vibrace, jaké budete chtít. Nabízí se tři silné vibrační programy a čtyři pulzní programy. Určitou nevýhodou je nabíjení pomocí baterií. Nabíjecí akumulátor by byl elegantnějším řešením. Skvělé je, že odolává vodě, a tak se nemusíte bát vytasit s tímto vibrátorem i ve sprše. Díky příznivému vztahu k vodě zbývá dodat, že není problém ani omývání pod tekoucí vodou. Buďte ale opatrní, na koupání ve vodě to není, přece jenom obsahuje ovládání a baterie. Pro hezčí požitek, aby vám tam erotická pomůcka hezky klouzala, použijte pro tento umělý penis lubrikační gel na vodní bázi.

silikonový materiál vysoké kvality
moderní design - realistický vzhled a příjemná fialová barva
7 programů včetně pulsací
dlouhá výdrž baterií
hezký pytlíček na uschování
viditelný přechod mezi levou a pravou stranou (v dírce ale nevnímáte)

hodnocení: Pokud jste zatím žádný vibrátor v životě nekoupili, nemusíte hledat dále. Borůvka 2 je přesně pro vás. Je ideálním doplňkem partnerských hrátek. Pokud má žena problém dosáhnout klasického orgasmu, Borůvka vám při sexu s partnerem vypomůže a vy prožijete zasloužený orgasmus. Když partner již nemůže, Borůvka s chutí zaskočí za něj a dodělá vás.

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (641 recenzí)

8# Masážní mini vibrátor Funny Orange

BestSeller

Funny Orange

Funny Orange

Skvělá masáž klitorisu. Za trošku úsilí dostanete krásný orgasmus. Velmi nízká cena. Super do kabelky.
Přejít do eshopu

úvod: Skvělým kamarádem je mini vibrátor Funny Orange. Osvědčuje se na citlivých místech, zejména pro dráždění klitorisu. Můžete využít i v párové hře, kdy je žena nahoře nebo zezadu. V současné době boduje hlavně ve vylepšené verzi Silicone Edition 2017, kde dráždící násadky již dobře drží. Zobrazit další informace

popis: Délka činí 9,5 cm, bez uzávěru 6 cm, barva je oranžová, podporuje energii, chuť na sex. Výborné jsou čtyři silikonové násady. Pružné, příjemné na dotek a zdravotně nezávadné. Každá z násad se vyznačuje jiným povrchem a nabízí různé dráždění, což ostatně ukazuje i video.

materiál: Dráždící násadky jsou z měkkého silikonu. Zbytek těla je plastový.

funkce: Hlavice se nachází v rozšířené částí, kde jsou vibrace silnější. Tři kovové kuličky a na nich silikonový nástavec se postarají o dokonalé dráždění poštěváku, a to velmi intenzivně. Ovládání stimulátoru je úplně jednoduché. Nabízí se pouze jedna intenzita. To je také často uváděným minusem tohoto vibrátoru. Nejsou zde k dispozici žádné pulzní vibrace, nebo také regulace intenzity. Navíc se občas může stát, že při nešikovné manipulaci může vypadnout baterie. I tak je to ale šikovný pomocník, protože má kvalitní motorek vibrující na příjemných frekvencích 90-100 Hz. Ty nepůsobí jenom povrchově na klitoris, přenášejí se dovnitř. Baterie – tužková 1 AA se vkládá velmi jednoduše, stejně tak spouštění je jednoduché a praktické. Výhodou je, že stimulátor je voděodolný. Dá se umývat pod tekoucí vodou, přičemž před umytím je dobré vyndat baterii a dobře uzavřít kryt. Hrátky ve sprše se nevylučují, ale používáním pod tekoucí vodou můžete způsobit korozi vnitřních částí. Můžete ho ale vložit třeba do kondomu, který zavážete uzlem, pak získáte vibrátor i do vany.

čtyři silikonové násadky pro obměnu dráždění klitorisu
silné vibrace
malý a nenápadný robertek, vhodný pro cestovaní
vysoká úspěšnost klitoridálního orgasmu za pár minut
cena dostupná pro každého
jen jedna síla vibrace, nelze regulovat
poměrně hlučný

hodnocení: Celkově je vibrátor považován za šikovnou hračku pro dosažení orgasmu do minuty. Mírná kritika kvůli jedné intenzitě vibrací, jinak ale velká spokojenost. Je druhá či třetí nejprodávanější erotická pomůcka v ČR. Pro masturbaci klitorisu má hodně univerzální využití. Výborný je i na dráždění bradavek nebo análku. Na celotělovou erotickou masáž je trochu malý, ale na cestách může posloužit i takto.

Chci vědět více: Zobrazit zkušenosti zákazníků (821 recenzí)

Závěrem o valentýnských vibrátorech

Výběr robertka příliš neprožívejte. Prostě vyberte toho, který je vám nejbližší vzhledem či cenou. Pokud ještě žádnou pomůcku nemáte, dívejte se spíše po nějakých levnějších kouscích. Například koupí Borůvky 2 nebo masážního malého Funny Orange na klitoris nic nezkazíte.

Také nutné nemusíte dárek speciálně balit. Přijde vám sice v obyčejné krabici, ale uvnitř je hezky zabalený a naleznete tam také spoustu dalších dárků (platí pokud nakoupíte v autorizovaném doporučeném eshopu). Můžete dárek také objednat přímo do rukou obdarovaného. Pokud navíc eshopu dáte vědět, určitě vám dovnitř vloží lístek s přáním.